Softub már a SpaTrend kínálatában

A Softub 2018-ban a SpaTrend kínálatában is megjelent. A napokon belül megérkező tengeri konténerben utazó több, mint 20 igazi mobilitásáról híres Softub masszázsmedence hamarosan elfoglalja helyét a SpaTrend bemutatótermeiben. 

Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezetője szerint ezzel vált teljessé a SpaTrend kínálata. Régóta vágyik már a cég egy olyan könnyen kezelhető, könnyedén szállítható és telepíthető masszázsmedencére amit bárki hazavihet, és feltehet akár a negyedik emelet tetőteraszára. A gépészettel együtt mindössze 40-50 kg tömegű jakuzzik új távlatokat nyitnak a nyaralóban, az erkélyeken vagy éppen az teraszon ideiglenesen fürdeni vágyóknak.

Soha nem volt könnyebb jakuzzit venni, és hazavinni. A gazdaságos üzemeltetésnek köszönhetően a Softub tényleg konnektorba dugható, és havi 2-3 ezer Ft-os elektromos számlával fenntartható. Minek köszönhető mindez? A Softub fogyasztása a szigetelésének köszönhetően minimális. Ez a világ egyetlen masszázsmedencéje, amelynek alapanyaga maga a hőszigetelés. 

Jó és könnyed jakuzzizást kívánunk!